Publicerad den Lämna en kommentar

Inför morgondagen

Hej,
Jag hoppas att ni har haft två bra dagar där ni ägnat en hel del tid till att utforska WordPress och därigenom lärt känna verktyget lite bättre. Jag har inte hunnit kolla era sidor sedan igår morse, så jag vet inte hur det gått för er mer än att jag fått lite frågor.

Imorgon ska vi gå vidare med webbplatserna genom att till en början göra dem lite säkrare, detta dels genom att få SSL på plats (uppladdad pdf visar exakt hur) och dessutom genom att installera ett tillägg som heter WordFence, https://sv.wordpress.org/plugins/wordfence/. Webbplatserna RidersChoise och LetsGetFit har redan SSL på plats. WordFence är ett tillägg som vi lägger till för att förbättra säkerheten och förhindra att sidan blir hackad.

Vi ska också skapa ett så kallat Child Theme, detta för att förhindra att uppdateringar av temat Storefront förstör webbplatserna designmässigt.

Efter att vi klarat av dessa delar så ska vi ge oss in på WooCommerce. Hur långt vi kommer där återstår att se, men förhoppningsvis ska vi komma såpass långt så att ni kan börja hantera produkter och produktkategorier i webbplatsen efter det.

Ha en fin kväll så ses vi imorgon!
/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *